Категории

Компјутерски додатоци

Компјутерски додатоци

Компјутерска галантерија и додатоци: тастатури, глувчиња, веб камери, звучници, слушалки, микрофони...

Прикажи:
Сортирај по:
3x Ports USB2.0 480Mbps High Speed HUB integrated with Card Reader SD and TF/MicroSD Built in On/..
400.00ден Без ДДВ: 400.00ден
..
100.00ден Без ДДВ: 100.00ден
..
100.00ден Без ДДВ: 100.00ден
USB 2.0 Card Reader with foldable cable SD/ MMC/ MiniSD/ MicroSD/ MS/ M2 ..
170.00ден Без ДДВ: 170.00ден
..
100.00ден Без ДДВ: 100.00ден
..
100.00ден Без ДДВ: 100.00ден
..
100.00ден Без ДДВ: 100.00ден
..
100.00ден Без ДДВ: 100.00ден
USB Card reader 4-in-1 Micro SD, SD, MMC, miniSD MS, MS PRO, MS duo,MS PRO duo (Micro MS) M2 ..
150.00ден Без ДДВ: 150.00ден
USB 2.0 High Speed Card Reader B016 All in One 480Mbps Memory card reader compatible with: CF (Co..
350.00ден Без ДДВ: 350.00ден
2.4GHz Wireless mouse Banda BD-182W Black/Blue Wireless mouse with Nano usb receiver - 2.4GHz Wi..
350.00ден Без ДДВ: 350.00ден
USB 2.4GHz Wireless mouse Tattoo -17%
USB 2.4GHz Wireless mouse with nano receiver Tattoo Wireless mouse with Nano usb receiver -..
300.00ден 250.00ден Без ДДВ: 250.00ден
USB 2.4GHz Wireless Optical Mouse 1600dpi 5 Buttons Ergonomic -15%
USB 2.4GHz Wireless Optical Mouse 1600dpi 5 Buttons Ergonomic 2x Side Navigation Buttons, Scrollw..
470.00ден 400.00ден Без ДДВ: 400.00ден
USB3.0 Card Reader Hi-Speed All-in-One memory card reader MicroSD, SD, MMC, CF ..
650.00ден Без ДДВ: 650.00ден
USB3.1 Max Speed COMBO 3x Hub + Memory Card Reader all in one This is a latest USB 3.1 HUB produc..
950.00ден Без ДДВ: 950.00ден
..
350.00ден Без ДДВ: 350.00ден
USB Bluetooth Adapter Dongle with Antenna -33%
..
300.00ден 200.00ден Без ДДВ: 200.00ден
USB Bluetooth Adapter Dongle with Antenna -33%
..
300.00ден 200.00ден Без ДДВ: 200.00ден
USB Desktop Microphone Black Sensitivity: -67dBV/pBar + 4dB / -47dBV/Pascal + 4dB Reduced sensit..
350.00ден Без ДДВ: 350.00ден
УСБ ВЕНТИЛАТОР 4инчи (10,16см) се поврзува на Лаптоп, Десктоп Компјутер, полнач за мобилен телефо..
300.00ден Без ДДВ: 300.00ден
УСБ ВЕНТИЛАТОР 6инчи (15,24см) Метален се поврзува на Лаптоп, Десктоп Компјутер, полнач за мобиле..
450.00ден Без ДДВ: 450.00ден
УСБ ВЕНТИЛАТОР се поврзува на Лаптоп, Десктоп Компјутер, полнач за мобилен телефон, или преносна ..
100.00ден Без ДДВ: 100.00ден