Computer Office Chair 026 Black

Computer Office Chair 026 Black

Прегледи: 8453 Шифра: 026
Достапен: Има залиха
2,800.00ден без ДДВ: 2,800.00ден
Количина: Купи

Компјутерски стол 026 - Црна боја

• ротирачка подвижна основа на тркалца, изработена од квалитетна композитна цврста пластика
• анатомски наслон за грб со опција
• наслони за раце со можност за едноставно отстранување на истите
• седиштето и наслонот со платнена облога
• лифтомат за подесивост по висина