1.8m Power Cable for Desktop PC and Monitor Black

1.8m Power Cable for Desktop PC and Monitor Black

Прегледи: 14085 Шифра:
Достапен: Има залиха
150.00ден без ДДВ: 150.00ден
Количина: Купи

Стандарден напонски кабел за компјутер и монитор

1.8 метри должина на кабел

Ознаки: kabli, adapteri