1.8m Centronix Printer Cable

1.8m Centronix Printer Cable

Шифра:
Достапен: Има залиха
150.00ден без ДДВ: 150.00ден
Количина: Купи

Центроникс кабел за принтери 1.8 метри должина

Ознаки: kabli, adapteri