IDE TO SATA Convertor bidirectional SATA to IDE

IDE TO SATA Convertor bidirectional SATA to IDE

Прегледи: 11564 Шифра:
Достапен: Има залиха
450.00ден без ДДВ: 450.00ден
Количина: Купи

IDE TO SATA Converter and SATA to IDE Convertor works both ways

се вградува директно на матична плоча во IDE конекторот и дава 2х SATA приклучоци, или се вградува на уред со IDE конектор и се поврзува со SATA приклучокот на матичната плоча

комплетен сет со кабли

Ознаки: kabli, adapteri