Audio cable stereo headphone adapter 4-pin 3.5mm Male 2x 3.5mm Female converter 20cm

Audio cable stereo headphone adapter 4-pin 3.5mm Male 2x 3.5mm Female converter 20cm

Прегледи: 1353 Шифра:
Достапен: Има залиха
100.00ден без ДДВ: 84.75ден
Количина: Купи

Audio cable stereo headphone adapter 4-pin 3.5mm Male 2x 3.5mm Female converter 20cm

Аудио кабел конвертор за поврзување на слушалки кои имаат засебни приклучоци за слушалка и микрофон во 1 комбиниран 4пин 3.5мм приклучок 
вкупна должина 20см