Нема залиха Computer Office Mesh Chair Medium Big Black

Computer Office Mesh Chair Medium Big Black

Прегледи: 785 Шифра:
Достапен: Нема залиха
4,500.00ден без ДДВ: 4,500.00ден

Канцелариски стол

• квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни услови
• метална хромирана високосјајна ротирачка подвижна основа на тркалца
• анатомски подвижен наслон за грб со опција за регулирање на отпорот на потпирање
• удобни наслони за раце
• подесивост по висина