Ново Нема залиха Power extension cable 1.5m 3x schuko sockets on/off switch Black 16A 250V ~ 3500W

Power extension cable 1.5m 3x schuko sockets on/off switch Black 16A 250V ~ 3500W

Прегледи: 60 Производител: MS
Шифра: ms-stream-3
Достапен: Нема залиха
250.00ден без ДДВ: 211.86ден

MS-Stream 3 Power extension cable 1.5m 3x schuko sockets on/off switch Black 16A 250V ~ 3500W

Продолжен кабел со 3 шуко приклучоци и заштита за деца
1.5м должина на кабел
Осветлено копче за вклучување и исклучување