Audio Cable 3.5mm Male to 3.5mm Male 1m Stereo 90 Angle for Mobile Headphone

Audio Cable 3.5mm Male to 3.5mm Male 1m Stereo 90 Angle for Mobile Headphone

Прегледи: 76 Шифра:
Достапен: Има залиха
150.00ден без ДДВ: 127.12ден
Количина: Купи

Audio Cable 3.5mm Male to 3.5mm Male 1m Stereo 90 Angle for Mobile Headphone

Аудио кабел за слушалки со 90степен агол
2х 3,5мм метални конектори, 1х аголен
должина 1 метар