Audio cable stereo headphone adapter 4-pin 3.5mm Female 2x 3.5mm Male converter 20cm

Audio cable stereo headphone adapter 4-pin 3.5mm Female 2x 3.5mm Male converter 20cm

Прегледи: 2539 Шифра:
Достапен: Има залиха
100.00ден без ДДВ: 100.00ден
Количина: Купи

Stereo headphone adapter 4-pin 3.5mm Female 2x 3.5mm Male audio converter 20cm

Аудио кабел конвертор за поврзување на слушалки кои имаат 1 комбиниран 4пин 3.5мм приклучок во 2 засебни приклучоци за слушалка и микрофон
вкупна должина 20см