-25% Multifunctional Laptop Stand Aluminum Desk with mousepad for Laptop

Multifunctional Laptop Stand Aluminum Desk with mousepad for Laptop

Прегледи: 591 Шифра:
Достапен: Има залиха
1,990.00ден 1,490.00ден без ДДВ: 1,490.00ден
Количина: Купи

Multifunctional Laptop Stand Aluminum Desk with mousepad for Laptop

Мултифункционална метална масичка и подлога за Лаптоп
Идеална за работа и учење од дома!

Можност за поставување на под, на биро, работа од кревет и безброј други опции на користење

алуминиумска работна подлога, перфорирана со вентилациони отвори
алуминиумска подлога за маус подесива под агол
подесиви ногарки во 360 степени со голем број на позиции
подесивост по висина и агол

Material: Aliuminum board, Plastic legs 
Folding angle range: 0~360deg 
Suitable Size: 15.6-inch laptops and below

Ideal for those WORKING AT HOME and HOMESCHOOLING!!!
Intelligent and sleek design; Made from a fine workmanship
Random shift, free adjustment, auto-lock joint
Cooling vent holes in the stand surface