Ново Canon PIXMA G2411 Multifunction all in one Ink Tank Printer for High Volume Printing Scanning

Canon PIXMA G2411 Multifunction all in one Ink Tank Printer for High Volume Printing Scanning

Прегледи: 142 Производител: Canon
Шифра: PIXMA G2411
Достапен: Има залиха
8,990.00ден без ДДВ: 8,990.00ден
Количина: Купи

Компактно печатење, копирање и скенирање со голем обем
Овој повеќефункционален печатач за домашна и канцелариска употреба нуди ефикасност и разновидни опции и се одликува со шишиња за мастило што се дополнуваат со мастило за голема потрошувачка за економично и висококвалитетно печатење, копирање и скенирање документи и фотографии и со сигурност за работа со голем обем на страници на едноставен начин.

Неверојатно голем број на отпечатени страници
Добијте економично и продуктивно печатење со голем обем до 12000 страници од 2 резервоари со црно мастило или до 7000 страници со употреба на еден комплет резервоари во боја.

Висококвалитетни отпечатени материјали
Печатете со висок квалитет благодарение на технологијата FINE и системот на хибридни мастила од Canon со црн пигмент за остри документи и базирани на боја за живописни фотографии без рабови со големина до A4.

Функции: Печатење, копирање, скенирање

Спецификации на печатачот
Резолуција на печатење: До 4800 x 1200 dpi
Технологија за печатење: FINE картриџи (црн и во боја) Печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат
Брзина на црно-бело печатење: Прибл. 8,8 слики/мин.
Брзина на печатење во боја: Прибл. 5,0 слики/мин.
Брзо печатење на фотографии: Без рабови 10 x 15 cm: прибл. 60 секунди
Печатење без рабови: Да (A4, писма, 20 x 25 cm, 13 x 18 cm, 13 x 13 cm, 10 x 15 cm)

Кертриџи и потрошувачка
Стандардни картриџи за мастило: GI-490 <PGBK>, GI-490 <C>, GI-490 <M>, GI-490 <Y>

Потрошувачка на картриџи (обична хартија)
Печатење A4 документи во боја: Црно-бело: 12.000 страници, во боја: 7000 страници 

Потрошувачка на картриџи (печатење фотографии)
Печатење фотографии во боја од 10 x 15 cm: Во боја: 2000 фотографии

Спецификации на скенерот
Тип на скенер: CIS скенер со рамно лежиште за фотографии и документи
Резолуција на скенер (оптичка): 600 x 1200 dpi7
Брзина на скенирање на A4: Прибл. 19 сек.8
Длабочина на скенирање (влез / излез): Во боја: 48 бита / 24 бита, Тонови на сиво: 16 бита / 8 бита
Максимална големина на документ: 216 x 297 mm

Интерфејс
Тип и големина на екран: LCD (црно-бел екран од 1,2 инчи)
Тип на интерфејс - PC / Mac: Hi-Speed USB (приклучок B)

Поддржани оперативни системи: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1, Потребен е .NET Framework 4.5.2 или 4.6

Физички карактеристики
Тежина: Прибл. 6,3 kg
Димензии (Ш x Д x В): Прибл. 445 x 330 x 163 mm