-15% Во продавница Chester Office & Home Chair Ergonomic Black Red

Chester Office & Home Chair Ergonomic Black Red

Прегледи: 720 Шифра: Chester Red
Достапен: Во продавница
3,890.00ден 3,290.00ден без ДДВ: 3,290.00ден

Chester Office & Home Chair Ergonomic Black Red

квалитетен ергономски стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни услови
модерен и компактен дизајн соодветен за модерни домови
анатомски наслон за грб и анатомско меко широко седиште за удобно седење
дизајн од мрежна облога на наслонот и седиштето со алуминиумска лајсна
цврста ротирачка подвижна основа на тркалца
анатомски подвижен наслон за грб со опција за регулирање на отпорот на потпирање
подесивост по висина