-5% Во продавница Office & Home Mesh Chair Monti Large HS Black

Office & Home Mesh Chair Monti Large HS Black

Прегледи: 711 Шифра: Monti HS
Достапен: Во продавница
Важи уште:
4,750.00ден 4,500.00ден без ДДВ: 4,500.00ден

• квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни услови
• модерен дизајн идеален за модерни канцеларии и домови
• мрежна облога на наслонот и седиштето овозможува долготрајна употреба без потење
• пневматски амортизер high-pressure за висинско подесување на седиштето
• цврста метална хромирана високосјајна ротирачка подвижна основа на тркалца
• анатомски подвижен наслон за грб со опција за регулирање на отпорот на потпирање
• наслони за раце
• механизам за подесивост по висина и заклучување во работна положба