Network Extender LAN RJ45 1-2 splitter Dual Coupler Joint Network Connector For CAT 5/6/7/8

Network Extender LAN RJ45 1-2 splitter Dual Coupler Joint Network Connector For CAT 5/6/7/8

Прегледи: 393 Производител: Premium
Шифра:
Достапен: Има залиха
100.00ден без ДДВ: 100.00ден
Количина: Купи

RJ45 (женско- 2x женско) конектор за продолжување и раздвојување на мрежен кабел од 1 во два приклучоци

Network Extender LAN RJ45 Inline to Dual Coupler Network Through Joint Network Connector For CAT 5/6/7/8 1-2 cable splitter