Network Cable Tester Cat5 Cat6 RJ11 RJ45 UTP Lan wire tester tool LAN

Network Cable Tester Cat5 Cat6 RJ11 RJ45 UTP Lan wire tester tool LAN

Прегледи: 9622 Шифра:
Достапен: Има залиха
350.00ден без ДДВ: 296.61ден
Количина: Купи

Тестер за мрежен кабел

Два типа на проверка на кабел, брза проверка и бавна темелна проверка на исправноста на кабелот

Два типа на приклучоци за проверка на Лан кабел и Телефонски кабел

Тестерот се одвојува во два посебни дела за проверка на кабел на поголеми растојанија