Контакт

Нашата локација на Google Map

Нашата локација

Адреса:
Премиум Компјутери
Бул. Партизански Одреди бр.33 /л1
1000 Скопје, Р. Македонија
Телефон:
(02) 32-32-488

Формулар за контакт

Име:


e-mail:


Прашање:


Внесете го кодот од сликата подолу:

Ги прочитав и се согласувам со Политика на Приватност