За нас

Премиум Компјутери е директен увозник и дистрибутер на компјутерска опрема, компјутерска галантерија, и канцелариски мебел од светски реномирани производители на познати брендови и квалитетни производи.

Нашата основна дејност е увоз, дистрибуција и продажба на големо и мало на компјутерски компоненти, галантерија, потрошен материјал, канцелариски мебел, празни ЦД/ДВД медии, канцелариска опрема и др.