Категории

Звучни картици

Звучни картици
Прикажи:
Сортирај по:
PCI CMI 8738 6 channel audio 5.1 sound card HRTF 6-Channel DAC for AC3 5.1 Channels DLS-Base Wav..
750.00ден Без ДДВ: 750.00ден
PCI Express CMI 8738 6 channel LX 3D Audio Card HRTF 6-Channel DAC for AC3 5.1 Channels HRTF-Bas..
850.00ден Без ДДВ: 850.00ден
УСБ Звучна картичка 7.1 со влез за микрофон и излез за слушалки / звучници Plug & Play работи а..
450.00ден Без ДДВ: 450.00ден
УСБ Звучна картичка 7.1 со микрофон 2х излези за аудио 2х влеза за микрофон (може да се поврзат..
550.00ден Без ДДВ: 550.00ден