Категории

Таблети

Таблети
Прикажи:
Сортирај по:
VIVAX tablet TPC-105 10.1" 4G GPS GSM Android 11 GO Ново
VIVAX tablet TPC-105 10.1" 4G GPS GSM Android 11 GO Брз и доверлив за секоја намена за читањ..
7,490.00ден Без ДДВ: 7,490.00ден
VIVAX tablet TPC-705 Kids 7" Ново
Vivax tablet TPC-705 Kids е таблет специјално адаптиран и дизајниран за забава и едукација на најмла..
3,990.00ден Без ДДВ: 3,990.00ден
VIVAX tablet TPC-807 8" 4G GPS GSM Android 11 GO Ново
VIVAX tablet TPC-807 4G GPS GSM Android 11 GO Доверлив, лесен и пренослив наменет за сите возраст..
6,590.00ден Без ДДВ: 6,590.00ден