Категории

Мебел

Мебел
Прикажи:
Сортирај по:
Бар / Шанк столица • Изработена од комбинирани материјали, квалитетна црна еко-кожа и хромир..
3,500.00ден Без ДДВ: 2,966.10ден
Computer Office Chair C-228 Pink Нема залиха
Канцелариски стол Ц-228 розова боја • нов модел на пневматски амортизер high-pressure &bull..
3,500.00ден Без ДДВ: 2,966.10ден
Computer Office Chair C-612 Black Нема залиха
Компјутерски стол Ц-612 - Црна боја нов модел на канцелариски стол Ц-612 со зголемена носивост и ..
2,800.00ден Без ДДВ: 2,372.88ден
Компјутерски стол Ц-612 - Зелена боја нов модел на канцелариски стол Ц-612 со зголемена носивост ..
2,800.00ден Без ДДВ: 2,372.88ден
Computer Office Mesh Chair Black -13%
Канцелариски стол • квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во ка..
4,600.00ден 3,990.00ден Без ДДВ: 3,381.36ден
Computer Office Mesh Chair BY-104b Green Нема залиха
Канцелариски стол БУ-104 Б • квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употр..
4,500.00ден Без ДДВ: 3,813.56ден
Computer Office Mesh Chair BY-109 Нема залиха
Канцелариски стол  БУ-109 • модерен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна упот..
4,200.00ден Без ДДВ: 3,559.32ден
Computer Office Mesh Chair BY-1375 Black Нема залиха
Канцелариски стол БУ-1375 (Црн) • квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна ..
4,800.00ден Без ДДВ: 4,067.80ден
Computer Office Mesh Chair BY-1375 Green Нема залиха
Канцелариски стол БУ-1375 (Зелен) • квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајн..
4,800.00ден Без ДДВ: 4,067.80ден
Канцелариски стол • квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во ка..
4,500.00ден Без ДДВ: 3,813.56ден
Канцелариски стол • квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во ка..
4,990.00ден Без ДДВ: 4,228.81ден
Computer Office Mesh Chair Medium Standard Black Нема залиха
Канцелариски стол • квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во ка..
4,500.00ден Без ДДВ: 3,813.56ден
Gaming Chair Viper G1 Black & Green Нема залиха
Анатомско седиште и насло за грб Релакс опција со подвижен наслон Степенесто нивелирање на наслон ..
8,990.00ден Без ДДВ: 7,618.64ден
Gaming Chair Viper G1 Black & Red Нема залиха
Анатомско седиште и насло за грб Релакс опција со подвижен наслон Степенесто нивелирање на наслон ..
8,990.00ден Без ДДВ: 7,618.64ден
Gaming Chair Viper G4 Black & Red Нема залиха
..
6,490.00ден Без ДДВ: 5,500.00ден
Gaming Chair Viper G5 Black Ново Нема залиха
..
7,590.00ден Без ДДВ: 6,432.20ден
Gaming Chair Viper G5 Black & White Нема залиха
..
7,590.00ден Без ДДВ: 6,432.20ден
Modern Office Executive Chair BY-855 Black Нема залиха
Директорска Фотелја БУ-855 Црна Еко-Кожа • голема фотелја со квалитетна црна кожна облога уд..
5,990.00ден Без ДДВ: 5,076.27ден
Канцелариски стол / фотелја БУ-855 Бела еко-кожа • голем квалитетен стол со бела кожна облог..
5,990.00ден Без ДДВ: 5,076.27ден
Биро за Лаптоп / Десктоп Компјутер - Црна боја комбинирана изработка од метални профили и иверка р..
2,500.00ден Без ДДВ: 2,118.64ден
Биро за Лаптоп / Десктоп Компјутер изработено од метални профили и иверка рамна работна површина п..
2,000.00ден Без ДДВ: 1,694.92ден
Биро за Лаптоп / Десктоп Компјутер изработено од метални профили и иверка рамна работна површина п..
2,500.00ден Без ДДВ: 2,118.64ден
Големо работно биро со фиоки (Димензии: 1.2м(д) х 60см(ш) х 75см(в)) Изработено од квалитетни мон..
6,500.00ден Без ДДВ: 5,508.47ден