Категории

Адаптери и конвертори

Адаптери и конвертори
Прикажи:
Сортирај по:
Аудио раздвојник 3.5" 1х Машко во 2х Женски приклучоци Со овој раздвојник можете едноставно ..
50.00ден Без ДДВ: 42.37ден
Display Port -Male to HDMI -Female adapter (DP to HDMI) ..
500.00ден Без ДДВ: 423.73ден
Display Port Male to VGA Female Active Convertor Нема залиха
Display Port -Male to VGA -Female adapter (DP to VGA) ..
500.00ден Без ДДВ: 423.73ден
DVI-D Male to VGA Female Active Convertor -9%
..
550.00ден 500.00ден Без ДДВ: 423.73ден
HDMI Female to HDMI Female 360 degree angle changer with free rotate -25%
Адаптер за наставување на HDMI кабел со друг HDMI кабел со можност за ротација во 360степени HDMI F..
200.00ден 150.00ден Без ДДВ: 127.12ден
HDMI female-female adapter - extender ..
100.00ден Без ДДВ: 84.75ден
Micro HDMI male to HDMI Female 180 degree Адаптер MicroHDMI Машко во HDMI Женски приклучок ..
100.00ден Без ДДВ: 84.75ден
Mini HDMI male to HDMI Female 180 degree Адаптер Mini HDMI Машко во HDMI Женски приклучок ..
100.00ден Без ДДВ: 84.75ден
HDMI 1x Male to 2x Female splitter HDMI раздвојник од 1xHDMI во 2xHDMI приклучоци. ..
350.00ден Без ДДВ: 296.61ден
HDMI Male to HDMI Female 90degree gold Адаптер за поставување на HDMI кабел под агол од 90степени..
100.00ден Без ДДВ: 84.75ден
HDMI Male to VGA Female Active Convertor with Audio and 3.5mm cable -17%
HDMI Male to VGA Female active adapter (15cm cable) (HDMI to VGA) with audio output 3.5mm ..
600.00ден 500.00ден Без ДДВ: 423.73ден
HDMI Splitter 4 Port UHD 4K x 2K 3D - Metal -42%
HDMI Splitter 4Port UltraHD 4K x2K 3D Support 1x4 HDMI video audio switch converter adapter support..
2,590.00ден 1,490.00ден Без ДДВ: 1,262.71ден
HDMI Splitter 8 Port UHD 4K x 2K 3D - Metal -3%
HDMI Splitter 8Port UltraHD 4K x2K 3D Support 1x8 HDMI video audio switch converter adapter support..
3,290.00ден 3,200.00ден Без ДДВ: 2,711.86ден
IDE TO SATA Converter and SATA to IDE Convertor works both ways се вградува директно на матична п..
450.00ден Без ДДВ: 381.36ден
Maxell Europe's Dual USB Wall Charger is the perfect accessory to charge your USB device quickly..
450.00ден Без ДДВ: 381.36ден
Maxell's Double USB Car Charger is the ideal solution for your charging needs whilst travelling...
450.00ден Без ДДВ: 381.36ден
Maxell Triple USB Car Charger Maxell's Triple USB Car Charger the ideal solution for your cha..
650.00ден Без ДДВ: 550.85ден
mini Display Port -Male to HDMI -Female adapter (mini DP to HDMI) ..
500.00ден Без ДДВ: 423.73ден
mini Display Port -Male to VGA -Female adapter (mini DP to VGA) ..
500.00ден Без ДДВ: 423.73ден
Samsung Fast USB Charger Travel Adapter 2A Phone & Tablet charger ..
500.00ден Без ДДВ: 423.73ден
Travel Adapter Universal USB Smartphone Charger 2A Black -50%
..
500.00ден 250.00ден Без ДДВ: 211.86ден
Travel Adapter Universal USB Smartphone Charger 2A White -50%
..
500.00ден 250.00ден Без ДДВ: 211.86ден