Категории

Компјутерски кабли

Компјутерски кабли
Прикажи:
Сортирај по:
Кабел напонски продолжен должина на кабел 1.5 метри за употреба со УПС уреди или за продолжува..
100.00ден Без ДДВ: 84.75ден
Раздвојник за напонски кабел Y тип, размножува од 1 во 2 приклучоца ..
50.00ден Без ДДВ: 42.37ден
Центроникс кабел за принтери 1.8 метри должина ..
150.00ден Без ДДВ: 127.12ден
E-SATA to E-SATA cable ..
100.00ден Без ДДВ: 84.75ден
Laptop power cable 3pin ..
150.00ден Без ДДВ: 127.12ден
Стандарден напонски кабел за компјутер и монитор 1.5 метри должина на кабел ..
100.00ден Без ДДВ: 84.75ден
Power cable 2pin ..
100.00ден Без ДДВ: 84.75ден
Sata data cable ..
50.00ден Без ДДВ: 42.37ден
Sata power cable ..
50.00ден Без ДДВ: 42.37ден
SATA to E-SATA cable ..
100.00ден Без ДДВ: 84.75ден