USB Sound card 7.1 with Microphone 2x Double Output

USB Sound card 7.1 with Microphone 2x Double Output

Прегледи: 9524 Шифра:
Достапен: Има залиха
500.00ден без ДДВ: 500.00ден
Количина: Купи

УСБ Звучна картичка 7.1 со микрофон

2х излези за аудио
2х влеза за микрофон
(може да се поврзат 2 слушалки со микрофон или слушалки со микрофон и звучници...)