USB 2.0 HUB 7 Port  High Speed with 7x On/Off Switch - Black

USB 2.0 HUB 7 Port High Speed with 7x On/Off Switch - Black

Шифра: A508
Достапен: Има залиха
350.00ден без ДДВ: 350.00ден
Количина: Купи

USB HUB 7port USB2.0

УСБ раздвојник од 1 во 7 приклучоци со 7 засебни прекинувачи