Office & Computer Table Laptop Desk HL-G850

Office & Computer Table Laptop Desk HL-G850

Прегледи: 9499 Шифра: HL-G850
Достапен: Има залиха
6,500.00ден без ДДВ: 5,508.47ден
Количина: Купи

Големо работно биро со фиоки (Димензии: 1.2м(д) х 60см(ш) х 75см(в))

Изработено од квалитетни монтажни елементи со целосна фабричка припрема и упатство за монтирање
Метална конструкција со темпирани црни стаклени елементи (горна работна површина и странични украсни елементи)
Фиокар со три засебни фиоки изработена од бела иверка

(бироата се спакувани во транспортни пакети и се со комплетна фабричка подготовка за монтажа. цените на сите бироа се без вклучена монтажа и без достава)