Gaming Chair Dragon Blue Racing 030 Black & Blue

Gaming Chair Dragon Blue Racing 030 Black & Blue

Производител: Premium
Шифра: Dragon Blue 030
Достапен: Има залиха
7,990.00ден без ДДВ: 7,990.00ден
Количина: Купи

Голем и удобен гејмерски стол со модерен и иновативен дизајн, изработен од цврсти и квалитетни материјали
Цврста композитна пластична подвижна основа тонирана со сини детали
Tркалца со силиконска облога идеални за употреба на паркет / ламинат
Ергономска форма на седиште и наслон за грб
Квалитетна еко-кожа облога на седиште и наслон
Ергономски наслон за грб со механизам за регулација на наслонувањето, нагиб на наслон
Повеќе позиции за фиксирање на положба на наслонот
Пневматски амортизер за висинско подесување на висината на седиштето
Регулирање на силата на наслонот и вграден релакс механизам
Раконаслони со мека еко-кожа облога и подвижност заедно со наслонот (напред-назад)
Лумбално перниче за грб со можност за висинско подесување и лесно остранување
Перниче за глава со можност за лесно отстранување
Препорачана дозволена носивост до 120кг 
вклучено упатство, алат и сите потребни материјали за составување

Manufactured by Stolici.mk