-25% Gaming Chair Scorpio GC140 Red & Black

Gaming Chair Scorpio GC140 Red & Black

Прегледи: 1056 Шифра: Scorpio GC140
Достапен: Има залиха
Важи уште:
9,990.00ден 7,500.00ден без ДДВ: 7,500.00ден
Количина: Купи

Голем и удобен гејмерски стол со модерен и иновативен дизајн, изработен од цврсти и квалитетни материјали
Цврста композитна пластична подвижна основа тонирана со црвени детали
Tркалца со силиконска облога идеални за употреба на паркет / ламинат
Квалитетна еко-кожа облога на седиште и наслон
Анатомски подвижен наслон за грб со опција за регулирање на отпорот на потпирање
Независно подвижен наслон за грб со фиксирање на аголот на наслонување
Наслони за раце со можност за независно висинско подесување
Повеќе позиции за фиксирање на положба на наслонот
Пневматски амортизер за висинско подесување на висината на седиштето
Регулирање на силата на наслонот и вграден релакс механизам
Лумбално перниче за грб со можност за висинско подесување и лесно остранување
Перниче за глава со можност за лесно отстранување
Препорачана дозволена носивост до 120кг