-25% Wireless Gamepad V2 for PS4 & PC & Android Camouflage Blue DoubleShock4 Gaming Original Quality

Wireless Gamepad V2 for PS4 & PC & Android Camouflage Blue DoubleShock4 Gaming Original Quality

Производител: Lanjue
Шифра:
Достапен: Има залиха
1,600.00ден 1,200.00ден без ДДВ: 1,200.00ден
Количина: Купи

Безжичен џојстик со вградена батерија компатибилен со конзола PS4, смарт телефони, компјутери и други уреди

Како се поврзува џојстик за прв пат на една конзола:

Чекор 1. Поврзете го џојстикот со кабел во конзолата.
Чекор 2. Притиснете го и држете го притиснато Home копчето околу 3-5 секунди.
Чекор 3. Откако светлото на џојстикот ќе се вклучи може да се користи и без кабелот.

Понатаму кога ќе сакате да го користите џојстикот само притиснете го округлото Home копче.
-------------------------------------------
Начин на поврзување преку Bluetooth со различни уреди

Прво треба светлото на џојстикот да биде исклучено доколку не е почекајте да се исклучи. Прво притиснете го и држете го притиснато Share копчето на џојстикот, потоа притиснете го и држете го притиснато HOME копчето (мало округло копче во средината на џојстикот). Важно! не го притискајте прво Home копчето за да го вклучите светлото на џојстикот, доколку светлото е вклучено почекајте да се исклучи.

После околу 5 секунди индикаторот за светло од задната страна на џојстикот почнува забрзано да трепка во тој момент отпуштете ги и двете притиснати копчиња истовремено.

На уредот на кој што сакате да го поврзете џојстикот пребарајте под Bluetooth devices, ќе забележите Bluetooth device под името "wireless controller", кликнете на него и ќе биде успешно поврзан,

Забелешка: Светлото на џојстикот треба да биде исклучено пред да започне поврзувањето, ПРВО се притиска Share копчето и се држи притиснато, ВТОРО се притиска HOME копчето, и двете копчиња се држат притиснати се додека светлото започне да брзо трепка околу 5 секунди

Ознаки: gamepad