Gaming Chair Legacy Gaming PRO Premium Racing Black & White

Gaming Chair Legacy Gaming PRO Premium Racing Black & White

Производител: Premium
Шифра: Legacy Gaming PRO Premium
Достапен: Има залиха
8,990.00ден без ДДВ: 8,990.00ден
Количина: Купи

Голем и удобен гејмерски стол со модерен и иновативен дизајн, изработен од цврсти и квалитетни материјали
Цврста композитна пластична подвижна основа тонирана со бели детали
Tркалца со силиконска облога идеални за употреба на паркет / ламинат
Ергономска форма на седиште и наслон за грб
Квалитетна еко-кожа облога на седиште и наслон
Ергономски наслон за грб со механизам за регулација на наслонувањето, нагиб на наслон
Повеќе позиции за фиксирање на положба на наслонот, регулирање на висина на наслон
Пневматски амортизер за висинско подесување на висината на седиштето
Регулирање на силата на наслонот и вграден релакс механизам
Раконаслони со мека еко-кожа облога и подвижност заедно со наслонот (напред-назад)
Лумбално перниче за грб со можност за висинско подесување и лесно остранување
Перниче за глава со можност за лесно отстранување
Препорачана дозволена носивост до 170кг
вклучено упатство, алат и сите потребни материјали за составување

Manufactured by Stolici.mk